BIOGRAFI

BIOGRAFI


Skåning som blev Stockholmare. Komiker som blev artist. Skådespelare som blev författare. TV-deltagare som blev podcastare. Många karriärer på ett CV.


Under uppväxten var med i flera amatörteatrar där jag spelade sommarlustspel samt musikal och show på scener i Malmö. Det blev musikalprogram på gymnasiet men efter tre år blev det en paus från scenen. Begav mig till Stockholm för att studera TV-journalistik vilket gav en karriär inom TV-branschen. 


Karriären blev dock kort eftersom scenen lockade och då gjorde jag min stå-upp-debut. Tävlade i den kända komikertävlingen BungyComedy, där bland annat Petra Mede gjorde sin debut. Flyttade från storstaden till den betydligt mindre orten Skara för att ägna mig åt skådespeleri på Skara Skolscen. Arbetade efter utbildningen som producent för frigruppen Teater Som vi. Det blev även tre somrar med barnteaterturnén Trollsommar.


Under samma period startade jag det som senare skulle bli produktionsbolaget Act & Art med bas i Gävle och med föreställningar inom genrerna musikal, show, komedi. Flera års medverkande på scen och producerande bakom scen. 


Jag har även hunnit med att starta ett förlag för queerlitteratur, Njewd Publishing, och gett ut Under broarna, en queer feelgoodroman. Medverkat i SVT's realityserie Gift vid första ögonkastet, säsong fyra. Det har blivit uppdrag som konferencier vid Pridefestivaler i Malmö och Köpenhamn och medverkan i dokumentären Felix möter Ingvar Kamprad på TV4. 


2018 åkte jag ut med min enmansshow BÖG IN BOX och avslutade det året med att producera Gävles största julshow, Christmas Spectacular, på Gasklockorna i Gävle. Under detta år fortsätter jag turnera med Bög In Box och min nya föreställning Skild vid andra ögonkastet samt medverka i andra konserter och projekt.

AKTUELLT

2019-10-07 Bög In Box till Göteborg


Som hela Göteborg har väntat efter Bög In Box och nu är det äntligen dags för publiken på västkusten att avnjuta föreställningen. En kväll om kärlek, dejting, förhållande och varför man gifter sig i TV. Kvartersscenen 2Lång är platsen och biljetterna är ute till försäljning. Kom och skratta och känn igen dig.

2019-09-16 Bög In Box till Luleå


Äntligen! Nu kommer skrattsuccén Bög In Box till Luleå. Den nordligaste föreställningen någonsin av denna humorshow som blandar allvar och komik med imitationer och musik. Sunderbys Folkhögskola är platsen och biljetter finns att köpa nu via deras sida. Passa på att boka något av de olika boxpaketen gjorda för denna kväll.