SHOW & EVENT

Vi skapar ihop

Är du i behov av underhållning till ett evenemang? Låta publiken sjunga med i allsång? Konferencier till den stora gala? Komiker till företagsfesten?


Jag erbjuder underhållning till ditt evenemang. Vad sägs om att få besök av "Lotta Engberg" som får publiken att sjunga allsång? Kanske ska det årliga talet hållas av "Drottning Silvia" eller "Mona Sahlin" eller ska chefen intervjuas av "Malou von Sivers".


  • Imitationer, standup och allsång
  • Uppdrag som artist, konferencier och komiker
  • Show med andra artister


Jag har producerat och projektlett föreställningar, evenemang, livestreams och shower i över tio år. Det har gjort att jag förstår hur mycket arbete det ligger bakom ett arrangemang. Ibland är det skönt att lämna över arbetet till någon annan. Jag erbjuder tjänsterna:


  • Projektledning av evenemang
  • Producentuppdrag för föreställningar


Låt oss skapa upplevelser tillsammans!

Alltid på scen

Jag har alltid haft svårt att utforma ett visitkort för vad ska man ha för titel om man är en kreativ mångsysslare. De senaste åren har jag titulerat mig kreativ producent (Creative Producer) för det är nog den titeln som passar bäst in på mig.


Jag har stått på scen i alla möjliga sammanhang, åkt på barnteaterturné, spelat musikal på Boulevardteatern i Stockholm, turnerat med humorshowerna Bög In Box och Skild vid andra ögonkastet runt om i landet samt varit artist och konferencier på olika evenemang och konserter med artister som Anna Book, Babsan och Jacob Stadell. Lägg till att jag därmed också producerat många föreställningar, inte minst Gävles största julshow Christmas Spectacular.


De senaste åren har jag varit programledare och producerat livestreams för bland annat pridefestivaler och andra organisationer. Dessutom har jag satsat mer på att sprida humor genom mina imitationer av kända kvinnor på mina sociala medier.

Mina humorshower

Bög In Box

BÖG IN BOX


En berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek. Den regnbågsfärgade boxen innehåller skratt, tårar, musik och imitationer. Har turnerat över landet sedan 2018.

SKILD VID ANDRA ÖGONKASTET


En humorshow om, av och med kärlek som innehåller något nytt, något gammalt, något lånat och något blått. Har turnerat över landet sedan 2019.

Skild vid andra ögonkastet

"Magnus lockade till skratt med BÖG IN BOX."


"Jag inte bara skrattade utan fällde också en tår."


"Så proffsig, alla pratade om dig som konferencier efteråt."

"Vilken fantastisk show! Vilken fantastisk artist!"


"Hög igenkänningsfaktor för ALLA!"


"Vilken otrolig prestation och du fängslade publiken."