SHOW & EVENT

Show och event

Är du i behov av underhållning till ett event? Låta publiken sjunga med i allsång? Konferencier till den stora gala? Skådespelare till din föreställning?


Jag har stått på stora och små scener runt om i Sverige, själv eller med andra artister. Medverkat i musikaler och shower samt underhållit på företag som Systembolaget, Friskis&Svettis och WSP. Lägg till konferenciers- och programledaruppdrag för pridefestivaler, livestreams och sing-a-long-evenemang. Därmed har jag byggt upp en stor erfarenhet som krävs för den stora publiken eller det lilla sällskapet.


Jag erbjuder underhållning till ditt evenemang. Vad sägs om att få besök av " Lotta Engberg" som får publiken att sjunga allsång? Eller Hollywoodfruarna "Maria Montazami" och "Gunilla Persson". Kanske ska det årliga talet hållas av "drottning Silvia" eller "Mona Sahlin"? Eller ska chefen intervjuas av "Malou von Sivers"?


  • Imitationer, standup och allsång på företagsfesten eller i mindre sällskap
  • Uppdrag som skådespelare konferencier
  • Programledare för ett livestreamat event
  • Show med andra artister


Kontakta mig redan idag och vi kommer överens om passande uppdrag. Se mer av mig under Media.

MINA HUMORSHOWER

Bög In Box

BÖG IN BOX


En berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek. Den regnbågsfärgade boxen innehåller skratt, tårar, musik och imitationer. Har turnerat över landet sedan 2018.

SKILD VID ANDRA ÖGONKASTET


En humorshow om, av och med kärlek som innehåller något nytt, något gammalt, något lånat och något blått. Har turnerat över landet sedan 2019.

Skild vid andra ögonkastet

"Magnus lockade till skratt med BÖG IN BOX."


"Jag inte bara skrattade utan fällde också en tår."

"Vilken fantastisk show! Vilken fantastisk artist!"


"Hög igenkänningsfaktor för ALLA!"