SHOW & EVENT

SHOW & EVENT 


Behöver du underhållning till företagsfesten? Konferencier till den stora galan? Eller Sing-a-long-värd till den musikaliska biovisningen?


Jag har lång erfarenhet av att underhålla för stora och små sällskap. Imiterat kända kvinnor på event inom Systembolaget, Friskis&Svettis, Vision och WSP, varit konferencier på Malmö Pride och Copenhagen Pride samt varit Sing-a-long-värd och lett en sjungade publik genom filmer som Rocketman och Bohemian Rhapsody. Jag har underhållit på egen hand eller delat scen med andra artister.


Jag erbjuder underhållning på ditt event, det kan vara på din organisation eller på ett hotell någonstans. Vad sägs om att få besök av den alltid lika fräcka Lotta Engberg som får publiken att sjunga allsång? Eller Maria Montazami som delar med sig av sina bästa(?) Hollywoodtips? Kanske behöver det stora årliga talet hållas av någon som vår drottning Silvia eller den sansade Mona Sahlin?


  • Imitationer, standup och överraskningar på företagsfesten
  • Musikquiz med gästartister
  • Konferencier eller allsångsvärd
  • Musikshow med andra artister


Kontakta mig redan idag och vi kommer överens om det blir för underhållning.

"Magnus lockade till skratt med BÖG IN BOX."


"Jag inte bara skrattade utan fällde också en tår."

"Vilken fantastisk show! Vilken fantastisk artist!"


"Hög igenkänningsfaktor för ALLA!"

Bög In Box

BÖG IN BOX


En berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek. Den regnbågsfärgade boxen innehåller skratt, tårar, musik och imitationer.

Skild vid andra ögonkastet

SKILD VID ANDRA ÖGONKASTET


Ny humorshow om, av och med kärlek som innehåller något nytt, något gammalt, något lånat och något blått.