MINA TJÄNSTER

VAD GÖR JAG?

Jag har alltid haft svårt att utforma ett visitkort för vad ska man ha för titel om man är en kreativ mångsysslare. De senaste åren har jag titulerat mig kreativ producent (Creative Producer) för det är nog den titeln som passar bäst in på mig.


Jag har stått på scen i alla möjliga sammanhang, åkt på barnteaterturné, spelat musikal på Boulevardteatern i Stockholm, turnerat med humorshower runt om i landet samt varit artist och konferencier på olika evenemang och konserter med artister som Anna Book, Jacob Stadell och Babsan. Lägg till att jag därmed också producerat många föreställningar som julshower, musikaler och konserter. De senaste åren har jag varit programledare och producerat livestreams för bland annat pridefestivaler och andra organisationer. Dessutom arbetar jag på uppdrag som kommunikatör och contentproducer åt olika organisationer. 


Du förstår nog att jag har svårt att sätta bara en titel på mig. Låt oss samarbeta kring någon av dessa.

SHOW OCH EVENT

Är du i behov av underhållning till ett event? Låta publiken sjunga med i allsång? Konferencier till den stora gala? Skådespelare till din föreställning?


Jag erbjuder underhållning till ditt evenemang. Vad sägs om att få besök av "Lotta Engberg" som får publiken att sjunga allsång? Eller Hollywoodfruarna "Maria Montazami" och "Gunilla Persson". Kanske ska det årliga talet hållas av "drottning Silvia" eller "Mona Sahlin" eller ska chefen intervjuas av "Malou von Sivers".


  • Imitationer, standup och allsång på företagsfesten eller i mindre sällskap
  • Uppdrag konferencier och komiker
  • Show med andra artister

PODCASTPRODUKTION

Podcasts har under många år exploderat och många lyssnar på dem. Det kan vara till exempel poddar om speciella ämnen, intervjupoddar eller poddar där kändisar delar med sig av sin vardag. Sedan 2019 poddar jag tillsammans med ledarskapscoachen Ing-Marie Rundwall om ledarskap i Utmanarpodden. Ett sätt att nå ut med sitt budskap och att lära våra lyssnare någonting.


Många organistioner har säkert varit inne på samma spår men vet inte riktigt hur man ska gå tillväga. Det gäller att inte göra uppenbar reklam för företaget utan att sätta sig in i lyssnarens perspektiv och tänka "what's in it for me". Låt oss tillsammans ta reda på hur ni kan gå från idé till att ligga uppe på poddplattformarna.


  • Projektledning i podcastproduktion - från idé till genomförd inspelning
  • Konsultation inom inspelningsteknik och redigering
  • Redaktörsarbete och coachning - vilka ämnen, vilka gäster och hur ska vi prata?

LIVESTREAMS

Livestreaming - livesända arrangemang - har blivit otroligt hett under pandemin. Många organisationer vill haka på trenden men kanske inte vet hur man går till väga. Låt oss skapa tillsammans.


Med erfarenheter från att ha arbetat med TV-program som Idol, producerat scenföreställningar till uppdrag inom sociala medier, var steget till livestreaming inte långt. Det ultimata sättet år 2021 att få kunder, publik och samarbetspartners intresserade av ert budskap. Är din organisation laddad men vet inte rktigt hur ni ska göra? Det kan handla om att producera program i en studio eller ute på location. Jag erbjuder tjänsterna:


  • Innehåll och projektledning från start till avslut
  • Programledaruppdrag
  • Konsultation av teknik och viktiga avtal 
  • Coachning av programledare och produktion

Mina humorshower

Bög In Box

BÖG IN BOX


En berusande humorshow om den desperata jakten på kärlek. Den regnbågsfärgade boxen innehåller skratt, tårar, musik och imitationer. Har turnerat över landet sedan 2018.

SKILD VID ANDRA ÖGONKASTET


En humorshow om, av och med kärlek som innehåller något nytt, något gammalt, något lånat och något blått. Har turnerat över landet sedan 2019.

Skild vid andra ögonkastet

"Magnus lockade till skratt med BÖG IN BOX."


"Jag inte bara skrattade utan fällde också en tår."

"Vilken fantastisk show! Vilken fantastisk artist!"


"Hög igenkänningsfaktor för ALLA!"