UNDER BROARNA

UNDER BROARNA


Min debutroman inom genren queerlitteratur, utgiven på det egna förlaget Njewd Publishing.


Jonas Grindö har allt han drömde om som barn. En stadigt uppåtgående artistkarriär, en lägenhet i stan och en fantastisk sambo. Peter och han har varit ett par i åtta år och Jonas kan inte föreställa sig att leva med någon annan. Tillsammans med sina bästa vänner Marcus och Niklas fyller han vardagen med middagar, klubbkvällar och teaterpremiärer. Allt hade kunnat fortsätta att vara perfekt om inte Peter kommit hem en kväll och raserat allt. Plötsligt står Jonas vid avgrundens rand och vet inte vilka beslut han måste ta. Livet fortsätter runt omkring men han anar inget om vad som pågår i bakgrunden.


Under broarna är en historia om relationer som utspelar sig i ett samtida Stockholm i början av 2010-talet. Den beskriver hur passionerad kärlek kan uppstå men även hur stark vänskap kan raseras.


Om Njewd Publishing

Njewd Publishings vision är att ge ut böcker och ljudböcker av kvalitet inom genren queerlitteratur. Samarbeten med andra bokförlag kan förekomma. Njewd har sitt säte i Stockholm.

"Superbra! Var vaken till kl. 04.00 för att jag inte kunde sluta läsa."


"En bladvändare!"


"Jag har njutit varenda sekund jag har läst. Det kändes som jag kände personerna och levde med i deras känslor."


"Det enda som var tråkigt var att den tog slut så fort."

Under broarna av Magnus Carlsson är en queer feelgoodroman.

"Jag vill bara fortsätta läsa...väldigt fina porträtt! Och jag älskar den fina igenkänningen i platser och kändiskaraktärer."


"...fängslande story och fina karaktärer. Jag blev snabbt fångad och ville bara läsa vidare! Boken fyller ett tomrum på marknaden."


"Den borde bli film."

BESTÄLL UNDER BROARNA FÖR 199 KRONOR

Köp Under broarna snabbt och enkelt via kontaktforumuläret. Då kan du även få en personlig hälsning om du till exempel vill ge bort Under broarna i present.


Boken kostar 199:- (exkl frakt).


Gör så här

  1. Fyll i kontaktuppgifterna och antal exemplar.
  2. Betala via Njewd Publishing Swish 1234585410. Glöm ej att skriva ditt namn.
  3. Du får en bekräftelse via e-post.
  4. Inom några dagar har du boken i din hand.
 
 
 
 
 
 

FÖRFATTARSAMTAL


Jag erbjuder författarsamtal till ert arrangemang på ert bibliotek, Pridefestival, kulturcafé, bokhandel eller vilket event det än må vara. Jag berättar bland annat om hur idén till Under broarna kom till och varför queerlitteratur behövs.


Författarmötet är till för att möta läsare och pågår under cirka 50 minuter. Först berättar jag och sedan har åhörarna chans till att ställa sina egna frågor. Under broarna finns till försäljning till ett bättre pris. Arrangören bekostar resor och eventuell övernattning. 


Kontakta mig för bokning och jag återkommer med en offert. Du gör det enklast via e-post eller telefonnummer 073-33059 39.

Boka författarsamtal om queerlitteratur med Magnus Carlsson.