UTMANARPODDEN

Utmanarpodden

Sveriges mest utmanande podcast med mig och chefscoachen och konsulten Ing-Marie Rundwall. Tillsammans delar vi med oss av tankar, erfarenheter och teorier som utmanar oss alla i livet.


Utmanarpodden är inne på sin femte säsong. Podden är för dig som vill och vågar utvecklas genom livets utmaningar. Avsnitten vänder sig till dig som ledare, medarbetare, föreningsaktiv, förälder eller kort sagt; som människa.


Avsnitten släpps varannan torsdag i din närmaste podcastapp. Följ Utmanarpodden på Linkedin och Instagram där vi delger tips, utmaningar och annat som kan hjälpa dig i livets och arbetets utmaningar.

Lyssna på Utmanarpodden

Spotify
iTunes Podcaster

OM RUNDWALL KONSULT

Jag samarbetar sedan flera år tillbaka med chefscoachen och konsulten Ing-Marie Rundwall från Rundwall Konsult.


Ing-Marie Rundwall har lång gedigen erfarenhet från ledarskap och medarbetarskap. Hennes ingång handlar om styrning och ledning, mod och tydlighet i roller. Ing-Marie utmanar genom att sätta teorier rakt in i arbetets vardag. 


Efter varit chef i olika organisationer under massor av år startades Rundwall Konsult för att i egen regi inspirera, utmana och förbättra möjligheter för oss människor att vilja våga växa. 


Lyssna när hon delar med sig av sin kunskap i Utmanarpodden där poddar finns.