BÖG IN BOX

"Vi behöver något gammalt, något nytt, något lånat och något blått." 

Man byter boxershorts och skakar ur de sista dropparna ur vinboxen. Sen är man redo för att möta Mr Right. Men hittar man den stora kärleken via dejtingappar, på krogen eller måste man gifta sig i TV?


Kärlek är ett ämne som aldrig går ur tiden men hur vi dejtar förändras ju fler influenser och hjälpmedel vi får. Förr cruisade män runt i parker för att hitta någon att träffa, om så bara för en stund. När jag började dejta i tonåren gick man ut på krogen och så varade det ända fram till Grindr och andra dejtingappar tog över våra telefoner. Men det verkade inte räcka för plötsligt behövde vi TV:s dejtingprogram för att hitta den potentiella partnern. Jakten på Mr Right är ständigt närvarande och bara ett klick bort men hur går det egentligen?


Bög In Box är en berusande humorföreställning som skärskådar dejting i gayvärlden förr och nu på ett sött, syrligt och uppfriskande sätt. 

Ny årgång 2023

Föreställningssuccén Bög In Box har roat och berört människor från norr till söder under flera år. Den var på turné mellan 2018-2020 men sedan kom pandemin. Nu när det återigen går att boka humorföreställningen till just din scen, har Bög In Box tappat upp en ny årgång anno 2023.


Manus och medverkande: Magnus Carlsson

Regi: Adam Gardelin


För information och bokning, klicka på knappen!

Pressartiklar

Publikröster

Hög igenkänningsfaktor för ALLA!

Vilken fantastisk show och vilken fantastisk artist.

Jag inte bara skrattade utan fällde en tår.

Jag skrattade så jag kissade på mig. Hela publiken hade roligt och det verkade som att Magnus också hade det.