BÖG IN BOX

Se föreställningens hemsida

Man byter boxershorts och skakar ur de sista dropparna ur vinboxen. Sen är man redo för att möta Mr Right. Men hittar man den stora kärleken i cyberspace eller på appar? Måste man ragga på krogen eller är den enda utvägen att gifta sig i TV? Och är det en politisk handling att hålla sin älskade i handen?


Kärlek är ett ämne som aldrig går ur tiden men hur vi dejtar förändras ju fler influenser och hjälpmedel vi får. Förr cruisade män runt i parker för att hitta någon att träffa, om så bara för en stund. När jag började dejta i tonåren gick man ut på krogen och så varade det ända fram till Grindr och andra dejtingappar tog över våra telefoner. Men det verkade inte räcka för plötsligt behövde vi TV:s dejtingprogram för att hitta den potentiella partnern. Jakten på Mr Right är ständigt närvarande och bara ett klick bort men hur går det egentligen?


Bög In Box är en berusande humorföreställning som skärskådar dejting i gayvärlden förr och nu på ett sött, syrligt och uppfriskande sätt. 

Ny årgång 2023

Föreställningssuccén Bög In Box har roat och berört människor från Kalmar i söder till Gällivare i norr under flera år. Den var på turné mellan 2018-2020 men sedan kom pandemin. Nu när det återigen går att boka humorföreställningen till just din scen, har Bög In Box tappat upp en ny årgång anno 2023.


Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan. 

Information

Manus och medverkande: Magnus Carlsson

Manus, sv. sångtexter och regi: Adam Gardelin


Turnépremiär: 16 juni 2018

Åldersgrupp: Vuxna

Turnéområde: Hela landet

Föreställningstid: 1 timme och 20 minuter

Antal föreställningar per dag: 1 (endast kvällstid)

Marknadsföring och teknik: Material och teknikspecifikation ges i samband med bokning

Bokning: Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan.

För Riksteatern: Läs mer på Scenkonstportalen

Publikröster

Hög igenkänningsfaktor för ALLA!

Vilken fantastisk show och vilken fantastisk artist.

Jag inte bara skrattade utan fällde en tår.

Jag skrattade så jag kissade på mig. Hela publiken hade roligt och det verkade som att Magnus också hade det.

Boka Bög In Box

Boka humorföreställningen Bög In Box till din teater, pridefestival eller humorkväll. Fyll i formuläret och jag återkommer till dig.