UNDER BROARNA

ROMANEN UNDER BROARNA

En gayroman om tre vänner i 2010-talets Stockholm

Under broarna släppte jag på Njewd Publishing 2016 och är en historia om relationer som utspelar sig i ett samtida Stockholm i början av 2010-talet. Den beskriver hur passionerad kärlek kan uppstå men även hur stark vänskap kan raseras.


Efter sex års skrivande skedde bokreleasen på gaybaren Torget i Gamla stan i Stockholm där även flera kapitel utspelar sig. Baren Torget var en instutition i gay-Stockholm som tyvärr inte längre finns kvar. Därför är det extra roligt att ha skildrat den i min debutbok.

En historia om passionerad kärlek och svekfull vänskap

Jonas Grindö har allt han drömde om som barn. En stadigt uppåtgående artistkarriär, en lägenhet i stan och sin fantastisk sambo Peter sedan åtta år tillbaka. Tillsammans med sina bästa vänner Marcus och Niklas fyller han vardagen med middagar, klubbkvällar och teaterpremiärer. Allt hade kunnat fortsätta att vara perfekt om inte Peter kommit hem en kväll och raserat allt. Plötsligt står Jonas vid avgrundens rand och vet inte vilka beslut han måste ta. Livet fortsätter runt omkring men han anar inget om vad som pågår i bakgrunden.

Recensioner från läsare

...fängslande story och fina karaktärer. Jag blev snabbt fångad och ville bara läsa vidare! Boken fyller ett komrum på marknaden.

En bladvändare. Borde bli film!

Jag har njutit varenda sekund jag har läst. Det kändes som att jag kände personerna och levde med i deras känslor.

Jag vill bara fortsätta läsa...väldigt fina porträtt! Och jag älskar den fina igenkänningen i platser och kändiskaraktärer.

Superbra! Jag var vaken till klockan 04:00 för att jag inte kunde sluta läsa.

Det enda som var tråkigt var att den tog slut så fort.

Beställ Under broarna

Under broarna kan bara beställas via min hemsida. Beställ ditt ex snabbt och enkelt via formuläret. Du kan även få en personlig hälsning om du till exempel vill ge bort Under broarna i present.


Boken kostar 149:- (inklusive frakt).


Gör så här

  1. Fyll i kontaktuppgifterna och antal exemplar.
  2. Betala till Swish 073 330 59 39. Glöm ej att skriva ditt namn.
  3. Du får en bekräftelse via e-post.
  4. Inom några dagar har du boken i din hand.
Swish
 
 
 
 
 
 

Boka ett författarmöte

Jag erbjuder ett författarmöte till ert arrangemang på ert bibliotek, pridefestival, kulturcafé, bokhandel eller vilket event det än må vara.


Jag har sedan 2017 mött läsare på flera pridefestivaler, bibliotek och fölkhögskolor och berättat om hur idén till Under broarna kom till, skrivprocessen och varför jag tycker att queerlitteratur behövs. Författarmötet pågår under cirka 45 minuter och åhörarna har förstås chans till att ställa sina egna frågor. Under broarna finns förstås till försäljning till ett bättre pris.


Skicka din förfrågan så återkommer jag så snart jag kan.